• Maria Nila bleach update

God kväll! Har ni haft en fin helg? Jag var faktiskt ledig i fredags, så har haft en lång helg. Helt underbart!

I torsdags gjorde jag detta fina hår ni ser ovan. Bara jag som älskar en nude ton på blont hår?! Tycker att det är så fräscht när man dessutom har fått lite solbränna. Mitt bästa trend-tips till er blondiner som vill färga håret, kör på en nude blond nyans!

En liten update på Maria Nilas nya blekning då. Jag har nu testat dessa blekningar i cirka två månaders tid, hunnit gå igenom en hel del olika utmaningar och utgångslägen.

Balayage blekningen har jag testat ett fåtal gånger då den är av en mildare variant och inte ljusar upp håret lika mycket som jag oftast behöver. Men jag kan säga såhär, där du applicerar denna blekning, där stannar den. Så med andra ord så lämpar sig denna blekning bara i fall när man jobbar med frihandstekniker. MEN tänk på att den sväller ej, därav måste du se till att allt hår du vill ha uppljusat är ordentligt genomträngt med blekningen, du måste färga undersidan av din pasé också.

Silver blekningen är jag TOTALT såld på. Jag använder denna på 99% av mina kunder som ljusar upp håret, och jag är imponerad över uppljusningen och framförallt hur lite slitage det blir på håret. Så fort man har i Silver shoten på håret så blir det lika följsamt som smör. Har även testat att göra balayage med den och det funkar superbra.

Dessutom är penseln som tillkommer med blekningen helt underbar, som en FRAMAR pensel fast större.

En sneakpeak från hur jag fixar min favorit styling, denna jag tänkt att göra en tutorial på 😉

Previous Post
Next Post

No Comments

Leave a Reply