• Håraccessoarer

Det är fredag och jag är ledig hör och häpna. Det tänkte jag fira med att göra ett inlägg om det ingen bör ha missat i år, nämnligen håraccessoarer. Jag tänkte lista mina favoriter som jag använder mig av just nu, ge lite inspo till hur ni ska ha håret i helgen kanske.

Snedbena med hårnålar på ena sidan

Ett säkert kort som passar alla, både väldigt fin till vardag och till fest. Hitta ett par snygga hårnålar, eller bara ett par stycken enkla enfärgade hårnålar och placera dom tätt bredvid varandra.

Jag gillar verkligen trenden med snäckor, så när jag såg dessa godingar på H&M fick dom följa med hem.

Uppsättning med hårrosett

Har du en dålig hårdag är det perfekt att sätta i en rosett i håret. Antingen med en låg hästsvans, eller med några tvinnade slingor att fästa bak. Eftersom att den har en liten klämma på baksidan är det superenkelt att clipsa dit den, och på några sekunder har du gjort din hårdag till det bättre. Rosetten kommer från Hoppiloo.se

Mittbena med hårspännen

Ingen har väll missat att 90-tals modet är tillbaka, och just denna tycker jag känns väldigt nostalgi från när jag själv växte upp. Det bronze – färgade, leopardmönstrade hårspännet är pricket över i:et.

Ser ni att min hårfärg är lite uppdaterad?

Previous Post
Next Post

No Comments

Leave a Reply