• Deevi Sthlm

Hej fina ni! Det är tid att berätta om vad som sker för mig i höst. Jag och min pojkvän William har velat flytta ihop under en tid, och nu ska det äntligen bli verklighet. I och med att vi har bott i olika städer har det inte varit helt solklart hur man ska lösa det, när båda två har sina jobb, familj och vänner på varsitt håll. Vi har iallafall kommit fram till att för oss blir det bäst att bo i Stockholm, både för jobb och boendesituation just nu. Man måste följa sitt hjärta och för mig känns det som helt rätt val.

För att lösa det på bästa sätt för mig har jag valt att fördela mitt jobb. Så jag kommer att jobba kvar i Norrköping två dagar i veckan, onsdagar och torsdagar vad det ser ut som i nuläget. Resterande tid kommer jag att fortsätta min frisörkarriär i Stockholm, starta mitt eget företag och hyra stol på en salong i hjärtat av Södermalm.

Så från 4e Oktober kommer jag att delvis befinna mig på Deevi Sthlm. Det känns superkul och spännande att få driva mitt eget företag, bygga upp ett brand och genom bloggen förmedla min inspiration och kunskaper till er.

I dessa härliga schamponeringar kommer ni att få sjunka ner i om ni besöker mig på Deevi. Jag kommer att uppdatera er inom kort när bokningen kommit igång, men det går alltid bra att höra av sig till mig via sociala medier om ni önskar en tid.

Dessutom har jag andra fina nyheter! Jag har en riktigt bra tävling som väntar hörrni.. Håll er uppdaterade så kommer mer information inom ett par dagar, men den vill ni INTE missa!

Previous Post
Next Post

No Comments

Leave a Reply