• En sen uppdatering

Vart börjar man efter denna långa bloggpaus? Well, världen har nog varit upp och ned för oss alla ett tag, jag har haft noll inspiration och försökt att fokusera på att få allt annat att funka. Som väl är har jag ändå kunnat att jobba på en del, även om det såklart har varit betydligt lugnare än vad jag någonsin erfarit.
MEN, allting börjar kännas lättare nu. För egen del rullar det på med kunder, och senaste veckan har jag jobbat på i högt tempo sex dagar i rad.
Hoppas verkligen att känslan av att Corona åtminstone börjar dala består, får rysningar av att tänka att en ny och eventuellt värre våg skulle komma.

Vidare till ett roligare ämne, jag har ju mycket nytt, fint material att visa er här.

Det här håret behövde som ni ser en rejäl uppfräschning. Kunden hade varken klippt eller färgat på cirka ett år, och min frisörhjärna gick på högvarv för att komma på en plan för hur jag skulle kunna göra magi av detta fina hår. Främst ville jag få bort den mörka, varma färgen ni ser i mitten av håret. Jag ville flytta upp hennes ljusa längder mot ansiktet, men samtidigt få en mix av djup och ljusa toner, och såklart få bort den alldeles för gula nyansen.

Inpackad i slingor och färg. Som ni ser ville jag behålla hennes egna botten för hållarhetens skull. Det är den ABSOLUT bästa färgningen du kan göra om du vill ha en naturlig och hållbar färg.

Och här gott folk, har vi resultatet! Ibland blir jag själv chockad över vad man kan åstakomma på bara en behandling. ÄLSKAR hennes hårfärg!

Jag har trevligt nog en ny tävling på gång, håll utkik under dagen på min instagram @Annaisolde för att delta och få tips om vårens hetaste styling!

Previous Post
Next Post

No Comments

Leave a Reply