• Hairband från Hairtalk

Hallå och välkommen fredag! Bara jag spm undrar vart dagarna tar vägen? Kan inte förstå att det är bara 5 veckor kvar till jul, galet! Igår jobbade jag fulldag på salongen i Norrköping, och idag har jag en lugnare dag och börjar inte jobba förrän om ett tag, skönt!

Men vet ni att jag tänkte visa en uppfinning som jag börjat älska mer och mer på senare tid, nämnligen Hairband från Hairtalk extensions. Så, vad är det? Man kan säga att det är en full förlängning på ett tens som ”hängs” på med ett elastiskt band och en tunn fiskelina.

Hairtalks egna Hairband bild

Man fäster alltså upp en bit av sitt överhår, och sedan hänger på Hairbandet. Släpper ner ditt egna hår och bara borstar över så det blir jämnt och fint. Så smart och enkelt! Självklart så finns massvis med olika färger och längder för att kunna skräddarsy till kunden i fråga. Man kan klippa in det så det stämmer fint in i sitt egna hår, och det bästa är att man tar av det så fort man ska göra något som annars är väldigt tidskrävande med extensions, duscha, styla etc.

Förra veckan gjorde jag en förvandling som jag ääälskar! Färgningen jag gjorde klaffade så utomordentligt bra till Hairbandet!

Vi valde att inte klippa upp Hairbandet särskilt mycket, utan snarare låta hennes egna länegder komma ner liite till innan, sen kan man eventuellt klippa upp lite till. Men ni ser ju så fint?!

Personligen tycker jag att detta är en perfekt lösning om man vill förlänga/ förtjocka sitt hår med mer än bara några Hairtalk slingor, eftersom att Hairbandet är så smidigt, har en lång hållbarhet och inte kräver riktigt lika mycket jobb som en förlängning som sitter i hela tiden. Många skaffar extensions och tror att det kommer att behövas mindre engangemang och fix med håret, men icke. Det kräver snarare mycket mer än vad man är van med.

Vad tycker ni? Några frågor om Hairtalk eller extensions överlag ni ruvar på?

Previous Post
Next Post

No Comments

Leave a Reply