• Hårspännen

Jag kom på för ett par dagar sedan att jag ska på ett bröllop om ett par veckor, och slogs av idén att smycka håret med något fint hårspänne. Letade runt lite med fastnade mest för vad Asos hade att erbjuda!

Denna trend som nu råder med håraccessoarer tycker jag är toppen för er som kanske inte tycker om eller har så lätt för att styla håret på ett avancerat sätt, perfekt tillfälle att addera ett hårspänne och genast få känslan av att håret är piffat!

Jag tänker även på alla tillfällen med bal, student, midsommar och bröllop som råder nu i sommar, varför inte sätta fokus på ett hårsmycke istället för bara vanliga smycken?

Tänkte lista mina favoriter jag hittade

KLICK

Så fint med detta lövsmycke till ett löst lockigt hår med tvinningar!

KLICK

Dessa hårspännen tror jag kommer slå hårdast i sommar, stora knäppen med vita pärlor. Gärna två stycken brevid varandra! Perfekt till en festkväll eller till vardags.

KLICK

Kombinationen med detta smycke och en lob/page längd tycker jag är såå snyggt!

KLICK

Ingen har väll missat leo-trenden?! Passar dessutom väldigt bra på både mörkt och ljust hår med detta print tycker jag.

KLICK & KLICK & KLICK

Var tvungen att ta med dessa hårscarfs, är inte detta den perfekta, simpla men fina frisyren i sommar? Vill verkligen själv ha någon av dom blommiga!

Någon mer än jag som tänkte klicka hem någon fin håraccessoar till sommaren? 🙂

Previous Post
Next Post

No Comments

Leave a Reply