• Inredningsdetaljer

Hej på er denna soliga söndag! Här har det varit en extremt lugn helg efter ett par väldigt intensiva jobbveckor, gick hem i fredagskväll med den där hängiga, matta “håller-på-att-bli-sjuk” känslan, så här har det i princip bara sovits och vilats. Tråkigt, men säkerligen snart övergående!

Men, jag kom på tanken att visa mina favorit-inredningsdetaljer vi har här hemma. Tycker alltid när våren ska börja smyga sig på att man får sådan lust att inreda med lite nya saker hemma.

Börjar med favorit kudden i rosa/beige sammet. Har ett gäng med andra sammetskuddar också, men denna tycker jag lite extra om. Eftersom att vi har en soffa som går i grått och mycket detaljer i grå/blå i övrigt bryter det av så fint med denna färg.


Denna vas talas det varmt om här hemma. Jag hade aldrig sett någon liknande variant innan jag sprang på den i höstas i en butik och tyckte att den var riktigt iögonfallande. När William fick se den tittade han suspekt på den och sa att han tyckte att den var lite obehaglig, ni som vet vad trypofobi är kanske håller med, haha. Brukar variera lite vad jag har för blommor i, men nu köpte jag en stor bukett med eukalyptus som blev superfint!

Får nästan alltid frågor om vart den är ifrån så fort någon är på besök här hemma. Jag hittade den på Habitat, men jag tror dessvärre att den butiken inte finns kvar i Sverige. Såg dock att det finns liknande vaser på Jotex (KLICK)

En annan vas jag också verkligen gillar, den klassiska “Ball” vasen från Cooee. Min är i mellanstorleken, färgen heter Sand och är inköpt från Cervera (KLICK). Pampasgräsen och vasen går i precis samma beiga färg. Känns verkligen som att den här med ton i ton kommer att dominera under 2020 i det mesta, kläder, inredning och kanske även håret?

Kan man någonsin få för mycket ljuslyktor? Tveksamt va. Jag iallafall nyligen införskaffat mig dessa skönheter som används frekvent varje kväll här hemma. Den första som föreställer en näckros hittade jag inne på Hemtex och tänkte att den skulle passa fint på Chanel-boken som också har en näckros på omslaget. Du hittar ljuslyktan här (KLICK)

Okej, dessa letade jag länge och väl efter. Jag visste att jag ville ha några ljuslyktor i ljust färgat glas till betongbordet, men hittade inga som jag fastnade för. Slutligen sprang jag på de två ljuslyktorna till höger inne på en liten blomsterbutik på Söder där de säljer märket Tell Me More, och kunde inte motstå att köpa med ett par hem.

Ett tag senare släntrade jag in på inredningsbutiken DIS på Östermalm, och där stod ju de perfekta ljuslyktorna och väntade på mig. En stor och två små fick följa med hem, verkligen ÄLSKAR dom!

Så fint ljus som blir när man har dom tända!

Tänkte avrunda detta inlägg här, och fortsätta med att i veckan posta ett inlägg med vårat sovrum i fokus eftersom att det äntligen börjar bli klart.

Kommande vecka ser ut att bjuda på intensivt jobb till följd av lite helgbesök av fina vänner, men jag tänkte att försöka posta en tutorial i veckan, vore PÅ TIDEN! Stay tuned 🙂

Previous Post
Next Post

No Comments

Leave a Reply