• PM STOCKHOLM


Har ni haft en bra midsommar? Vilket väder Sverige bjöd på alltså, sensationellt med såhär bra väder en midsommarhelg hehe. För min del blev det en ganska lugn midsommar som spenderades i skärgården med vänner. Resterande av helgen har gått åt till att måla om, besöka Ikea och styra i lyan. Har tänkt att visa ordentligt sedan när allt är klart, men än sålänge är allt lite för halv-färdigt.

Men såhär är läget. Jag började på Deevi i Oktober förra året, och bara ett par dagar efter jag skrev på kontraktet fick jag reda på att salongen var såld. Ett ägarbyte innebär ju givetvis alltid förändringar, och så var det även i detta fallet.
Jag gav mig ut på ny jakt efter salong, vilket är lite utav en djungel. Många faktorer ska stämma, och jag är väldigt mån om att jag vill att salongen ska representera mig och mitt företag. Att mina kunder ska känna att det är en trivsam miljö och att jag ska kunna jobba på mitt sätt.
SÅ, från 1:a Juli kommer ni att hitta mig på PM Stockholm, Linnégatan på Östermalm.
Jag känner väldigt positivt inför bytet, och tror verkligen att det kommer att bli superbra.

Det har trillat in lite frågor om hur man bokar tid hos mig, och jag hänvisar då till fliken BOKA TID här på bloggen där du fyller i en förfrågan, alternativt skriver till mig på DM på instagram @Annaisolde. Imorgon kommer ett inlägg med en guide kring att ljusa upp riktigt mörka hår. Missa inte det ❤️

Previous Post
Next Post

No Comments

Leave a Reply