• FÅ BORT MÖRK HÅRFÄRG & MARIA NILA CLEANSING POWDER

En situation vi ständigt kommer till är man vill få bort gammal, mörk hårfärg. Och tyvärr, det finns inga genvägar. Det gäller att gå den hårda vägen, börja avfärga eller bleka upp försiktigt och i flera omgångar innan önskat resultat är uppnått.

Jag har ju skrivit ett utförligare inlägg om detta tidigare HÄR, men jag stötte på en situation häromdagen som jag gärna vill visa er. Där man ser väldigt tydligt hur mycket svårare det är att lyfta gammal, mörk färg gentemot ett ofärgat hår.

Det ni ser här är en ofärgad utväxt där blekningen har tagit väldigt bra och börjat ljusat upp ordentligt, sedan ett parti där håret sedan tidigare varit färgat mörkt brunt. Det här är alltså vad som händer när man börjar bleka upp ett mörkt hår. Först kommer röda pigment fram, sedan oreanga pigment, och till sist gula och ljusgula som ger det blonda resultatet.

Det GÅR att få bort den mörka färgen, men det tar tid. Man får räkna med flera behandlingar, omvårdnad av håret under tiden och ge tillit till din frisör.

Igår var det äntligen dags för mig att renovera håret, tro det eller ej men det var 7 månader (!) sedan. Jag lovar er en utförligare beskrivning och bilder på håret i helgen, galet nöjd!

Vet ni en annan spännande sak, Maria Nila ska lansera två nya produkter som jag har längtat efter! Nämnligen volympulver som även fungerar som ett torrschampoo.

Power Powder. Så alltså ett volympuder som ger en matt textur, känsla av ett tjockare hår och luftigare känsla. Denna tror jag ger ganska mycket produktkänsla, och passar verkligen den som vill ha mycket volym och gillar när det blir ordentligt ”riv” i håret.

Cleansing Powder är även det ett puder, men en lättare variant samt med en fettabsorberande effekt likt ett torrschampoo. Jag tror att denna kommer att bli en riktig favorit hos mig. Som ni vet så älskar jag ju produkter som ger en ”mattare” känsla med en lätt textur.

Detta är den enda sneakpeaken jag har fått än sålänge, men jag ser verkligen fram emot att få dessa produkter i mina händer och testa. Tror att alla kommer ihåg vågen av ”Osis dust it” puder? Även fast den produkten kunde vid överdosering göra att håret blev väldigt strävt och kändes lite ”fett” har jag saknat en produkt i puderform. Mer uppdatering så fort jag har lagt vantarna på dessa skönheter! 😊

Previous Post
Next Post

No Comments

Leave a Reply