• Hårtrender hösten 2019

Hej fina ni! Hur mår ni denna söndag? Här är det renovering som pågår, förhoppningsvis blir vi äntligen klara med sovrummet ikväll.

Men jag har trendspanat lite efter hårtrenderna till hösten. Jag tycker inte att det verkar komma några revolutionerande stora nya trender, men ett par stylingar som jag definitivt gillar. Är ni nyfikna?

Kraftig sidbena

Det här med vart man trivs i att ha sin bena är ju väldigt individuellt, men att ändra på den lite kan göra att du känner att du har en ny frisyr. På catwalken syns nu väldigt kraftiga sidbenor utan så mycket volym. Såklart gärna med ett hårsmycke.

Dock tror jag att många har lite svårt för denna styling, och personligen gillar jag mer den voluminösa varianten.

Hårbandet är hett på tapeten, riktigt snyggt med den breda sidbenan!

Låg hästsvans med mittbena och slingor till ansiktet

Denna styling gillar jag verkligen. Väldigt enkel, men snygg till både vardag och fest. Se till att få upp lite volym på bakhuvudet, fäst en riktigt låg hästsvans och dra ut några slingor mot ansiktet.

Vill man ha en lite stramare look så gör man som Kendall Jenner, drar håret tight över öronen. Jasmine Tooks uppsättning ser lite lösare, och slarvigare ut eftersom att håret ligger över örat.

Lösa vågor

Vad som också syns mycket på visningar nu är vågiga, lösa hår med fokus på extra vågigt i luggen. Jag tänkte direkt att denna trend är inspirerad av Daenerys i Game of Thrones när den dök upp. Mitt bästa tips för att få till en sådan styling är att fläta in ett halvfuktigt hår i tighta inbakade flätor som du sedan fönar eller låter självtorka. Släpp ut flätorna och dra fingrarna genom håret så får du detta svall.

Previous Post
Next Post

No Comments

Leave a Reply