OM MIG

Mitt namn är Anna Lundqvist, och som ni kanske redan vet så jobbar jag som frisör. Jag blev klar med min grundutbildning år 2012 och har sedan dess ägnat hela mitt karriärsliv till att stå på salong och jobba med det jag känner mig ämnad för – skapa hår och hänga med mina underbara kunder.

2019 flyttade jag till Stockholm och startade därmed mitt egna företag. Min ambition var att få jobba på mitt egna sätt, och med de behandlingarna jag älskar att göra, då min primära passion alltid har varit att få jobba med färgbehandlingar, klippningar och stylingar på långa hår. Jag vill  skapa resultat som känns så naturligt så det likagärna skulle kunna vara din egen hårfärg – fast i en lite lyxigare version. Med dimension, kontrast men samtidigt mjukhet i hårfärg och klippning har jag hittat mitt signum, ett koncept som ger resultat både jag och mina kunder älskar.