BEHANDLING

Eftersom att jag får samma frågor väldigt ofta tänkte jag göra en sammanställande sida med frågor och svar. Jag vill gärna att man läser igenom allt innan man skickar en bokningsförfrågan till mig för att vara lite mer införstådd i mitt koncept. 🤎

Har du någon annan fråga får du gärna kommentera ett inlägg eller kontakta mig via KONTAKT.

VAD KOSTAR EN BEHANDLING HOS DIG?

Jag har valt att jobba med ett helhetskoncept när det gäller priser med behandlingar, och i mina angivna priser är då allt inkluderat. I mina behandlingar gör jag till 99% alltid

Slingor / Balayage

Infärgning på håret emellan foliepaketen / Infärgning på allt hår med nyansering

Skuggning i botten för att få en mjuk övergång och mindre utväxt

Klippning (Har man ett slitet hår kommer INGEN färg varken att hålla eller se fint ut)

Styling

En behandling hos mig tar därav alltid 3 – 4 timmar, och priserna ligger då på 2800 – 3800 :- beroende på hur mycket material och tid som går åt. OBS i vissa fall behövs en större korrigering / eller att man har väldigt mycket hår så mer tid behövs, då kan såklart priset bli högre. Jag jobbar inte med att man plockar bort vissa delar i behandlingen, då resultatet inte blir i den kvalité jag vill hålla på mina jobb. Vill man ha en mer specifik prisbild för sitt hår får man maila mig.

VILKEN SALONG ÄR DU PÅ?

Jag har min stol på PM Stockholm, Linnégatan 31 på Östermalm

HUR BOKAR MAN TID?

Helst via BOKNING

HUR OFTA BÖR MAN KOMMA TILLBAKA OCH GÖRA OM SITT HÅR?

Jag har ju som tidigare nämnt en förkärlek till hållbara färger, alltså färger som inte ger kunden en markant och mindre smickrande utväxt. Därför försöker jag alltid att inte frångå kundens naturliga färg för mycket i botten, samt göra en “rootshadow” för att det ska se ut som att man har en mjukare övergång mellan sin naturliga hårfärg och slingor. Hur länge en färg håller beror dock väldigt mycket på hur man sköter sitt hår själv hemma med tvätt, produkter, användning av värmeverktyg samt underhåll av nyansen. Det som först släpper är alltid nyansen, och den blir alltid varmare med tiden.

Jag brukar säga att 3 – 4 besök / år (ungefär var tredje månad) är en bra marginal för att inte färgen ska bli alldeles för dassig, samt att håret hålls fräscht med klippningen. Det man kan behöva göra oftare är att fylla på nyansen på sitt hår, antingen genom att komma tillbaka och nyansera regelbundet, eller hitta en produkt man kan underhålla nyansen med hemma mellan frisörbesöken.