Vilka kändisar har finast hår?

Det är fredag hörrni! Alltid en härlig känsla. Vad ska ni göra ikväll? Taco-mys och film i soffan eller kanske en utekväll? Jag tar mamma med mig upp till Stockholm, där det förhoppningsvis står färdiglagad middag av min kära grabb när vi kommer fram.

Men vet ni, jag har tänkt att skriva ett inlägg om något som influerar många av oss, celebriteter och deras hår. Det är ju trots allt oftast dom som inspirerar oss till hur vi själva vill se ut i håret. Något jag alltid lägger märke till när man ser vimmelbilder, allra helst från stora event eller galor är hur just kändisarnas hår ser ut. Stora celebriteter får ju oftast hjälp med all styling, och det finns en utstuderad tanke bakom varje look. Vissa gånger känner man att deras hår faller en mer i smaken än andra, men det finns ett par stycken som jag alltid tycker har väldigt fina svall.

Den här donnan har ju verkligen blivit ett signum med sitt hår. Enda sedan man först började höra talas om Ariana har man sett henne med sin strama, höga, och extremt långa ponytail. Lite variationer med half – ups men ändå samma känsla med det strama mot ansiktet, och riktigt volymösa tofsen. Jag vågar nästan påstå att det var hon som satte igång trenden med halvuppsatta hår 2017 – 2018.

Älskar hårsmyckena hon bär här! Tror definitivt att man kommer se mer av kedjor/ ringar inbakade i uppsättningar framöver.

Ariana har ett nätt ansikte, därför passar hon så extremt bra i att få bort håret från ansiktet så hon träder fram ordentligt. Nu kan ju detta omöjligt bara vara hennes egna hår, utan det finns säkerligen massvis med extensions i hennes uppsättningar men jag tycker ändå trots den overkliga längden och mängden hår att det känns naturligt på henne. Hon är en av få artister som jag tycker har en signatur look när det gäller sitt hår, och jag är verkligen frälst i den!


Den här kvinnan har definitivt sitt ursprung att tacka då det är allmänt känt att indiskt hår anses som det finaste, starkaste och bästa kvalitén utav alla hår. Och det är egentligen det jag beundrar mest med hennes hår, att det ser så otroligt friskt, välmående och starkt ut.

Aishwarya är naturligt mörkt brunett och oftast ses hon med sina naturliga toner, alternativt om det är färgat brukar hon ha färger som går åt rött. Hon har oftast en väldigt naturlig styling, antingen väldigt rakt i en mittbena, eller stora lockar som gör hennes hår till ett riktigt svall. Eftersom att hon är ljus i hyn, och har blåa ögon blir hennes mörka hår så effektfullt och kontrastrikt. Många människor fastnar för just den kombinationen av mörkt hår till ljusa ögon, vilket har gjort henne känd för sin skönhet och vackra hår.

Jag älskar Rosie’s hårfärg! Hon bär alltid upp sin blonda lob med en naturlig rootshadow i botten och beige blonda längder. Hon har länge haft en mellanlängd, och stylar den oftaMen st med mjuka vågor. Enkelt men så fint.

Hennes hår tycker jag är en riktigt bra inspo till ”typiskt skandinaviska” hår, hålla längden till nyckelbenen med en lätt uppklippning som är snygg i både mittbena och snedbena. Sudda in sin riktiga bottenfärg i längderna i en mjuk övergång till det ljusa vågorna. Jag gillar dessutom kombinationen med hennes hår och ögonbryn, samma nyans i hennes botten som bryn med en lite mörkare touch. Naturligt och fint!Ciara som är mest känd för sin skönsång tycker jag har ett otroligt fint hår. Hon har varierat både sin färg och klippning genom åren, men jag tycker att hon alltid bär upp ett slående fint hår. På senare tid har hon haft mycket ”moneypiece” färgningar, ni vet när luggen är extra uppljusad gentemot resterande av håret. Tonerna går åt det varma som stämmer otroligt bra med hennes gyllene hy.

Praktexempel på hur man kan vara blond trots att man har en väldigt mörk naturlig hårfärg, och fortfarande få det att smälta ihop på ett fint sätt. Hennes ponytail på bilden ovan med en parted bang lugg och inklippta längder till ansiktet är riktigt goals!

Här ovan har vi en donna som är riktigt känd för att exprimentera med sitt hår, nästan säker på att man har sett henne i alla färger som är möjliga att ha? Dock är majoriteten av hennes looks peruker, inte ens en kändis hår klarar vad som helst.

Men jag trillade över dessa bilder häromdagen som jag aldrig har sett förut, och jag fastnade totalt för hårfärgen! Jag tror att dessa chunky highlights aka. 90-tal kommer att komma tillbaka med bravur fast i en ny version. Ni alla kanske kommer ihåg att era första slingor hos frisören såg ut som tigerränder i håret? Ingen hit, haha. Men om man däremot lyckas göra breda slingor i en kombination med en riktigt mjuk, osynlig övergång så tycker jag att det kan vara superfint!

Vilken kändis hår inspireras ni mest utav? Kanske någon av dessa ovan?

Previous Post
Next Post

No Comments

Leave a Reply