OM MIG

 

FRISÖR I STOCKHOLM

Mitt namn är Anna Lundqvist, jag är 27 år och bosatt i Stockholm. Jag håller till på Östermalm där jag jobbar främst med avancerade färgbehandlingar på långa hår, som är min främsta specialité. 

Jag har alltid haft ett stort behov av att vara kreativ, och idén om att jag skulle jobba som frisör föddes väldigt tidigt. Det jag älskar mest med mitt yrke är att jag får möjligheten att tolka mina kunders karaktär, personlighet och stil, skapa nya alternativ till ett hår eller en ny look som förstärker kunden i fråga.

År 2012 tog jag studenten från frisörlinjen, och slutförde sedan min utbildning med att erhålla mitt gesällbrev ett par år senare. Tiden efter växte ambitionen om att driva mitt egna företag där jag kombinerade mitt jobb på salong med en utbildande och inspirerande plattform till er läsare för att förmedla min kunskap och ge er en djupare insikt i erat egna hår och look. Det ledde fram till detta resultat, en hårblogg med tutorials, produktrecensioner, inspirationsbilder och stylingtips.